Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki Bio MIK HD fietsstoeltje
voor achterop de fietsOishi Beige + Bincho Black

(4.8/5 10 reviews)Bekijk de reviews

Een duurzamere wereld voor volgende generaties: bij Urban Iki dromen we er dagelijk over. Omdat jij ook het beste wilt voor je kleintje en onze mooie wereld, ontwikkelden we de Urban Iki bio achterstoeltjes. Deze vernieuwde stoeltjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic en zijn voor ons de eerste grote stap naar een groenere wereld. Bekijk het bio achterzitje in de nieuwe kleur Oishi Beige hier!

  • 9 mnd tot 6 jr (max 110 cm/ max 22 kg)
  • Alleen voor MIK HD bagagedragers i
  • Inclusief montagesysteem
  • Weersbestendig in alle seizoenen
  • Extra veilig: 5-punts gordel
  • Wissel makkelijk tussen MIK-accessoires
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Handig: geen gereedschap nodig
  • Gemaakt van bio plastic

109,95

Wat maakt het Urban Iki MIK HD achterzitje in Oishi Beige uniek

Praktisch Dutch Design gaat hand in hand met onze Japanse Roots, ook bij dit bio fietsstoeltje voor achterop de fiets. De stoeltjes zijn namelijk goed bestand tegen het Nederlandse weer en verkeer. Voor de kleur lieten we ons inspireren door de Japanse natuur. Het Oishi Beige is namelijk afgeleid van het betoverende zilveren gras in Japanse tuinen en uitgestrekte natuurgebieden.

Monteren in een handomdraai

Het fietszitje klik je eenvoudig op je fiets met MIK HD drager. Door de geintegreerde MIK HD adapterplaat heb je geen extra montagemateriaal meer nodig! Het Urban Iki Achterzitje MIK HD is alleen geschikt voor fietsen met  MIK HD drager.

Veiligheid staat bij Urban Iki voorop

Gegarandeerde veiligheid vinden bij Urban Iki onmisbaar. Onze fietsstoeltjes zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoge normen van Japan en de uitgebreide Europese EN14344 standaard. Ook het onafhankelijke Duitse TÜV instituut heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd.

Specificaties Urban Iki bio achterzitje

De standaard Urban Iki achterstoel met montagekader kan ook gebruikt worden op een fiets met MIK HD drager. Wil je echter je Urban Iki achterzitje makkelijk wisselen met andere MIK accessoires, dan kies je voor het Urban Iki achterzitje met geïntegreerde MIK HD adapterplaat. Zo heeft je stoeltje geen montagekader meer nodig en klik je hem rechtstreeks in en uit de MIK HD drager. Het Urban Iki MIK HD achterzitje is getest en goedgekeurd door TÜV, zodat maximale veiligheid wordt gewaarborgd voor onze kleinste avonturiers.

 

Geen MIK HD drager op je fiets?

Maak je fietsritje compleet