Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki Bio fietsstoeltje
voor achterop de fietsOishi Beige + Bincho Black

(5/5 4 reviews)Bekijk de reviews

Een duurzamere wereld voor volgende generaties: bij Urban Iki dromen we er dagelijk over. Omdat jij ook het beste wilt voor je kleintje en onze mooie wereld, ontwikkelden we de Urban Iki bio achterstoeltjes. Deze vernieuwde stoeltjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic en zijn voor ons de eerste grote stap naar een groenere wereld. Bekijk het bio achterzitje in de nieuwe kleur Oishi Beige hier!

  • 9 mnd tot 6 jr (max 110 cm/ max 22 kg)
  • Voor (e)-bikes zonder (geschikte) bagagedrageri
  • Met geïntegreerd slot
  • Inclusief montagesysteem
  • Weersbestendig in alle seizoenen
  • Diameter framebuis 28 - 38 mm
  • Extra veilig: 5-punts gordel
  • Eenvoudig te wisselen naar tweede fiets
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Gemaakt van bio plastic

114,95

Wat maakt het Urban Iki achterzitje in Oishi Beige uniek

Praktisch Dutch Design gaat hand in hand met onze Japanse Roots, ook bij dit bio fietsstoeltje voor achterop de fiets. De stoeltjes zijn namelijk goed bestand tegen het Nederlandse weer en verkeer. Voor de kleur lieten we ons inspireren door de Japanse natuur. Het Oishi Beige is namelijk afgeleid van het betoverende zilveren gras in Japanse tuinen en uitgestrekte natuurgebieden.

Monteren in een handomdraai

Het Urban Iki achterzitje monteer je binnen 5 minuten. Jullie mooie reis kan dus snel beginnen! Het montagemateriaal wordt bij het stoeltje meegeleverd. Hulp nodig? Bekijk dan onze volledige instructievideo. Ga vervolgens veilig op pad dankzij de 5-puntsgordel die je met één hand vastklikt, terwijl je met je andere hand de fiets vasthoudt. Op pad zonder je kleintje? Met het slimme Click & Go-systeem klik je het fietsstoeltje in seconden los en vast van het montagekader. Dankzij het geïntegreerde veiligheidsslot kan alleen jij het zitje losklikken.

Veiligheid staat bij Urban Iki voorop

Gegarandeerde veiligheid vinden bij Urban Iki onmisbaar. Onze fietsstoeltjes zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoge normen van Japan en de uitgebreide Europese EN14344 standaard. Ook het onafhankelijke Duitse TÜV instituut heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd.

Specificaties Urban Iki bio achterzitje

Het Urban Iki Bio achterzitje is voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar (max. 22kg). Ze kunnen worden gemonteerd op fietsen zonder (geschikte) bagagedrager. In deze blog lees je meer over de specificaties waar je fiets aan moet voldoen voor het achterzitje met frame montage. Alle montagematerialen worden standaard meegeleverd bij aankoop. En met een extra montageblok dat verkrijgbaar is als accessoire, kan het fietsstoeltje eenvoudig worden gewisseld tussen twee fietsen. Met dit slimme ontwerp bespaar je dus gemakkelijk geld op een extra stoel!

 

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet