Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki Bio fietsstoeltje
voor achterop de fietsOishi Beige + Bincho Black

(4.9/5 83 reviews)Bekijk de reviews

Een duurzamere wereld voor volgende generaties: bij Urban Iki dromen we er dagelijk over. Omdat jij ook het beste wilt voor je kleintje en onze mooie wereld, ontwikkelden we de Urban Iki bio achterstoeltjes. Deze vernieuwde stoeltjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic en zijn voor ons de eerste grote stap naar een groenere wereld. Bekijk het bio achterzitje in de nieuwe kleur Oishi Beige hier!

  • 9 mnd - 6 jr (max 22 kg / 110 cm)
  • Past op bijna elke (e)-bikei
  • Met geïntegreerd slot
  • Inclusief bevestigingssysteem voor de bagagedrager
  • Weersbestendig in alle seizoenen
  • Extra veilig: 5-punts gordel
  • Eenvoudig te wisselen naar tweede fiets
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Gemaakt van bio plastic

99,95

Wat maakt het Urban Iki achterzitje in Oishi Beige uniek

Praktisch Dutch Design gaat hand in hand met onze Japanse Roots, ook bij dit bio fietsstoeltje voor achterop de fiets. De stoeltjes zijn namelijk goed bestand tegen het Nederlandse weer en verkeer. Voor de kleur lieten we ons inspireren door de Japanse natuur. Het Oishi Beige is namelijk afgeleid van het betoverende zilveren gras in Japanse tuinen en uitgestrekte natuurgebieden.

Monteren in enkele minuten

Klaar voor een nieuw avontuur? Je kunt snel op pad met je kleintje, want je monteert het Urban Iki achterzitje al in 5 minuten. Dankzij het meegeleverde montagemateriaal hoef je geen gereedschap te verzamelen. Bekijk in onze volledige instructievideo hoe makkelijk het monteren werkt. Gelukt? Ga veilig op pad dankzij de veilige 5-puntsgordel die je met één hand vastklikt, terwijl je met je andere hand de fiets in evenwicht houdt. Het komt vast en zeker weleens voor dat je zonder je kleintje op de fiets stapt. Dankzij het slimme Click & Go-systeem klik je het fietsstoeltje in seconden los en vast. Het geïntegreerde veiligheidsslot zorgt ervoor dat alleen jij dit kan.

Veiligheid staat bij Urban Iki voorop

Met het Urban Iki achterstoeltje koop je gegarandeerde veiligheid. Al onze producten voldoen namelijk aan de hoge normen van Japan en de uitgebreide Europese EN14344 standaard. Ook het onafhankelijke Duitse TÜV instituut heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd.

Specificaties Urban Iki bio achterzitje

Het bio achterzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar (max. 22 kg). Je plaatst het zitje gemakkelijk op een standaard bagagedrager (tussen de 12 en 17,5 cm) die een belasting aankan tot 25 kg. Controleer voor aankoop of ons fietsstoeltje met dragermontage geschikt is voor je fiets. Voor de montage van het stoeltje ontvang je de benodigde montagematerialen. Wissel het zitje in enkele minuten tussen twee fietsen met een extra montagekader.

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet