Vanwege Pinksteren verzenden wij pas weer op dinsdag 21 Mei

Jouw locatie

Je locatie bepaalt de valuta en het land waarnaar je kunt verzenden.

Reviews

Officiële Urban Iki Brandstore
Gratis verzending vanaf € 50,-

Ons verhaal

Urban Iki heeft haar eigen unieke verhaal. Waar we vandaan komen en hoe de eerste stappen werden gezet in de ontwikkeling naar een toegankelijk lifestyle-fietsmerk voor het gezin. We geloven in het samenbrengen van een goed ontwerp, hoge kwaliteit, gegarandeerde veiligheid, slimme technologie, én dat alles tegen een betaalbare prijs.

Urban Iki heeft haar eigen unieke verhaal

Urban Iki by OGK is ontstaan vanuit een vurige wens van de familie Kimura om buiten Japan met hun bedrijf OGK een nieuw tijdperk in te stappen. OGK werd meer dan 80 jaar geleden opgericht in Japan en heeft zijn strepen daar verdiend. Als marktleider in fietsaccessoires en kinderfietszitjes. Op de hoek van iedere straat in OGK’s Osaka, of in iedere andere Japanse stad, zie je wat dat betekent. Gezinnen reizen door de straten van de stad. Fietstochtjes met kinderen die de wereld om hen heen ontdekken. OGK createst to make cycling more special.

Nederlandse ontwerpers omarmen het Japanse Iki gevoel

In hun reis verkende de familie Kimura de wereld en vond inspiratie in de Europese landen waar fietsen net zo gewoon is als in groot fietsland Japan. Met een ondernemende spirit, een open blik en het sterke geloof dat er een nieuw verhaal te vertellen is, kwam Urban Iki tot leven. Nederlandse ontwerpers omarmden de Japanse Iki gevoel, verrijkten het met de kracht van Dutch Design en fris en clever denken. En nu introduceert een klein Nederlands team, met hun roots in de fietsindustrie, vanuit een Nederlandse vestiging Urban Iki by OGK