イキはどこにいても

Get some Iki in your life!

ライフスタイル

Over Urban Iki

Urban Iki brengt graag een beetje Iki in je leven! Iki is onderdeel van de Japanse cultuur En omdat onze roots in Japan liggen, is het deel van ons merk en onze Urban Iki producten. Iki laat zich moeilijk beschrijven, maar je voelt en beleeft het als je het ziet. Ah dat is Iki! Mooi in alledaagse dingen is een deel van de Iki gevoel. Daarom alle aandacht voor het ontwerp. Niet het ingewikkelde en verheven design, maar wel het verfijnde, eerlijke, originele en zeker ook functionele. Samen met Nederlandse ontwerpers creëerden we Urban Iki. En om ervoor te zorgen dat iedereen een beetje Iki in het leven kan hebben, gebruiken we nuchtere slimheid om onze producten betaalbaar te houden.

  日常生活に存在する

  Ontdek het beste van Urban Iki

  Dutch Design

  Dutch Design kan eigenlijk overal vandaan komen. Het gaat niet om het ‘Dutch’ zijn, maar meer over de mentaliteit die erbij hoort. Onconventioneel, minimalistisch, creatief, een beetje gedurfd, maar boven alles ook functioneel. Geïnspireerd op mensen en wat hen beweegt. Het vinden van oplossingen voor de dagelijkse uitdagingen en die oplossingen mooi maken. Toch kunnen we bij Urban Iki gerust zeggen ‘We brought in the Dutch’! Nederlandse ontwerpers ontwierpen de eerste Urban Iki fietsstoeltjes.

  Technologie uit Japan

  In Urban Iki by OGK is het echt ‘East meets west’. Nederlands ontwerp en de Japanse technologie komen samen. In de straten van elke moderne stad in Japan zie je moeders en vaders fietsen met hun kinderen in OGK fietsstoeltjes. Kinderfietszitjes gecreëerd, technisch ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabrieken, volgens hoge Japanse kwaliteits- en veiligheidsnormen. In Japan doen we dit al meer dan 80 jaar! Urban Iki is niet alleen een nieuw fris hoofdstuk in ons verhaal. In Urban Iki zit ons verleden, vandaag de dag en de toekomst.

  Betaalbaar prijskaartje

  Die ene geweldige vondst. Dat mooie item van goede kwaliteit … en tegen een mooie prijs. Het voelt echt als een prijs! We kennen dat gevoel. Dat is wat we willen brengen met Urban Iki. Urban Iki gaat niet over indruk maken met technische snufjes waar je niet om hebt gevraagd, maar waar je nog steeds voor moet betalen. Het gaat over alles wat je nodig hebt en verwacht van een goede kwaliteit en veilig fietsstoeltje in een mooi design. Clever doordacht in elk detail, om de prijs betaalbaar te houden. Of zelfs … almost too good to be true!

  TÜV getest en goedgekeurd

  Kopen we producten dan vertrouwen we erop dat ze veilig en van goede kwaliteit zijn. Dat is ook zoals het moet zijn. Natuurlijk voelen wij ons verantwoordelijk voor de veiligheid en de kwaliteit van Urban Iki fietsstoeltjes. In Europa is er een norm EN14344 die de belangrijkste punten aangeeft waaraan een fietsstoeltje moet voldoen om de veiligheid te garanderen. Wij gebruiken deze norm voor de ontwikkeling van onze fietszitjes. TÜV is een onafhankelijk instituut dat zorgt voor het testen en goedkeuren van producten die aan deze norm voldoen. Urban Iki fietsstoeltjes zijn getest en goedgekeurd door TÜV.

  Creëer je eigen fietsstoeltje

  Wij kunnen bedenken hoe mooie fietsstoeltjes en de mooie kleuren bij elkaar komen. Maar denken we aan jou, dan dachten dat je misschien leuk om uw eigen kleuren te kiezen. Je weet wat je wilt! Dus in onze webshop bieden wij je de mogelijkheid om zelf je stoeltje te creëren. Kijk rond in onze shop en ontwerp het fietsstoeltje in de kleuren die jij wilt. We zullen het zitje voor je samenstellen en direct verzenden. Makkelijker kan niet.

  Makkelijke Click & Go montage

  We willen dat je plezier hebt van je Urban Iki. Dus moet het niet moeilijk zijn om een Urban Iki fietsstoeltje te monteren, zodat je snel op pad kunt. Met Urban Iki is het echt niet meer dan 5 minuten, en je kunt dit zelf makkelijk doen. En als je gaat fietsen zonder je kleintje, dan neem je het fietsstoeltje van het montagesysteem in 1 seconde. Met een extra montagekader of montageblok, die je koopt als accessoire, kun je ook eenvoudig de fietsstoeltjes tussen twee fietsen wisselen. Daarmee bespaar je op de aanschaf van een tweede fietszitje. Click & Go!

  粋は独創性

  You know what you like...

  We see and believe

  In onze wereld

  Betaalbaar fietsen met het gezin zonder compromissen. Veiligheid, kwaliteit, design, functionaliteit en
  betaalbaarheid gaan samen! Daarom brengt Urban Iki het beste Dutch Design met slimme technologie uit Japan.

  Certificaten & veiligheid

  Alle Urban Iki fietsstoeltjes moeten aan de zeer hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen. Aan onze eigen strenge eisen in Japan, maar ook aan de Europese EN14344 norm. Het onafhankelijke Duitse TÜV instituut heeft de Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd. Urban Iki fietsstoeltjes hebben het TÜV-certificaat ontvangen.

   粋の美 We got awarded