Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki Bio Easyfix
voor achterop de fietsOishi Beige + Bincho Black

Bij Urban Iki dromen we elke dag van een duurzamere wereld voor de volgende generaties. Daarom hebben we de Urban Iki bio achterstoeltjes ontwikkeld. Deze vernieuwde stoeltjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic en vormen onze eerste grote stap naar een groenere wereld. Ontdek samen met je kleintje de wereld met het Urban Iki Easyfix achterstoeltje in Oishi Beige. Dit stoeltje monteer je eenvoudig zonder gereedschap op je bagagedrager, klaar voor avontuur. En met het geïntegreerde metalen slot kun je het stoeltje veilig vergrendelen en diefstal voorkomen wanneer je fiets geparkeerd staat.

 

 

 • 9 mnd tot 6 jr (max 110 cm/ max 22 kg)
 • Past op bijna elke (e)-bike
 • Inclusief geïntegreerd bevestigingssysteem
 • Weersbestendig in alle seizoenen
 • Makkelijk te wisselen met bijv. fietstas
 • Extra veilig: 5-punts gordel
 • Eenvoudig te wisselen naar tweede fiets
 • TÜV getest en goedgekeurd
 • Handig: geen gereedschap nodig
 • Inclusief geïntegreerd beveiligingsslot
 • Gemaakt van bio plastic

99,95

Wat maakt het Urban Iki achterzitje in Oishi Beige uniek

Praktisch Dutch Design gaat hand in hand met onze Japanse Roots, ook bij dit bio fietsstoeltje voor achterop de fiets. De stoeltjes zijn namelijk goed bestand tegen het Nederlandse weer en verkeer. Voor de kleur lieten we ons inspireren door de Japanse natuur. Het Oishi Beige is namelijk afgeleid van het betoverende zilveren gras in Japanse tuinen en uitgestrekte natuurgebieden.

Het Easyfix montagesysteem

Het Easyfix systeem is de makkelijkste manier om een fietsstoeltje achterop je fiets te monteren. Er is geen gereedschap voor nodig en zelfs als je twee linkerhanden hebt, is het een fluitje van een cent. Sterker nog: je kunt het stoeltje monteren met maar één hand! Als je het stoeltje van je bagagedrager haalt, kun je je bagagedrager weer gebruiken voor andere handige accessoires, zoals fietstassen, omdat er geen montagekader achterblijft.

Veiligheid staat ook bij dit Easyfix zitje voorop

Veiligheid boven alles! Het Easyfix achterzitje van Urban Iki biedt gebruiksgemak zonder in te leveren op veiligheid. Met een stevige draaiknop voor een solide bevestiging kun je het stoeltje moeiteloos aan je bagagedrager bevestigen en verwijderen. De 5-punts-veiligheidsgordel die over zowel de armen als de benen gaat, open je gemakkelijk met één hand, zodat je je andere hand vrij hebt om je fiets stabiel te houden. Dit achterzitje voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder de Europese EN14344 norm en de strenge Japanse veiligheidseisen. Bovendien zijn de stoeltjes getest en goedgekeurd door het onafhankelijke Duitse TÜV instituut. Veiligheid staat voorop bij Urban Iki!

Specificaties Urban Iki achterstoeltje in Oishi Beige

Dit Urban Iki fietsstoeltje voor achterop is voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar oud (max. 22 kg / 110 cm). Het kan worden gemonteerd op elke standaard bagagedrager die de zwaardere belasting aankan. Door de rubberen klemmen die om de bagagedrager heen gaan, maak je geen krassen op het frame van de fiets. Deze verstelbare klemmen zorgen er daarnaast voor dat het achterzitje op verschillende maten bagagedragers past. Hij past zelfs op smallere bagagedragers vanaf 110 mm breed. Het Easyfix systeem is ook geschikt voor e-bikes. De hoogte van de schouderbandjes en voetenbakjes zijn verstelbaar zodat het altijd passend is voor jouw kindje. 

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet