Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki Bio MIK HD fietsstoeltje
voor achterop de fietsMosu Green + Bincho Black

(4.9/5 84 reviews)Bekijk de reviews

Je kleintje kan comfortabel achterover leunen in dit Mosu Green stoeltje voor achterop de fiets. Geniet van de natuur, terwijl jullie dromen van een groenere wereld! Met de Bio fietsstoeltjes zet Urban Iki namelijk de eerste stap naar een duurzaam product. De fietszitjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic en kent daarnaast onze vertrouwde veiligheid en comfort. Ontdek de Bio stoel Mosu Green hier!

  • 9 mnd tot 6 jr (max 110 cm/ max 22 kg)
  • Alleen voor MIK HD bagagedragers i
  • Inclusief montagesysteem
  • Weersbestendig in alle seizoenen
  • Extra veilig: 5-punts gordel
  • Wissel makkelijk tussen MIK-accessoires
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Handig: geen gereedschap nodig
  • Gemaakt van bio plastic

109,95

Uitverkocht

Wat maakt het Urban Iki MIK HD achterzitje in Mosu Green uniek

Het typerende groene mos van welvarende Japanse tuinen vormde de inspiratie voor onze nieuwe kleur Mosu Green. Zo blijven we dichtbij de natuur en onze Japanse roots. Ook het materiaal is een groene keuze, omdat het bioplastic is geproduceerd van de rijstvlies. Het praktische Dutch Design maakt de zitjes net zo comfortabel en veilig als de vertrouwde Urban Iki stoeltjes die goed bestand zijn tegen het Nederlandse weer en verkeer.

Monteren in enkele minuten

Het fietszitje klik je eenvoudig op je fiets met MIK HD drager. Door de geintegreerde MIK HD adapterplaat heb je geen extra montagemateriaal meer nodig! Het Urban Iki Achterzitje MIK HD is alleen geschikt voor fietsen met  MIK HD drager.

Veilig en duurzaamheid staan voorop

Bewust omgaan met onze aarde is belangrijk met de volgende generaties in het achterhoofd. De Urban Iki Bio fietsstoeltjes vormen daarom onze eerste stap om mensen bewuster te maken van duurzaamheid. Dit gaat hand in hand met veiligheid en daarom voldoen ook deze stoeltjes aan de hoge normen van Japan en de uitgebreide Europese EN14344 standaard. Ook het onafhankelijke Duits TÜV instituut heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd.

Specificaties Urban Iki Bio achterzitje

De standaard Urban Iki achterstoel met montagekader kan ook gebruikt worden op een fiets met MIK HD drager. Wil je echter je Urban Iki achterzitje makkelijk wisselen met andere MIK accessoires, dan kies je voor het Urban Iki achterzitje met geïntegreerde MIK HD adapterplaat. Zo heeft je stoeltje geen montagekader meer nodig en klik je hem rechtstreeks in en uit de MIK HD drager. Het Urban Iki MIK HD achterzitje is getest en goedgekeurd door TÜV, zodat maximale veiligheid wordt gewaarborgd voor onze kleinste avonturiers.

 

Geen MIK HD drager op je fiets?

Maak je fietsritje compleet