Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huis.Montagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie.

Urban Iki Bio fietsstoeltje
voor achterop de fietsMosu Green + Bincho Black

(4.9/5 78 reviews)Bekijk de reviews

Je kleintje kan comfortabel achterover leunen in dit Mosu Green stoeltje voor achterop de fiets. Geniet van de natuur, terwijl jullie dromen van een groenere wereld! Met de Bio fietsstoeltjes zet Urban Iki namelijk de eerste stap naar een duurzaam product. De fietszitjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic en kent daarnaast onze vertrouwde veiligheid en comfort. Ontdek de Bio stoel Mosu Green hier!

94,95

Wat maakt het Urban Iki achterzitje in Mosu Green uniek

Het typerende groene mos van welvarende Japanse tuinen vormde de inspiratie voor onze nieuwe kleur Mosu Green. Zo blijven we dichtbij de natuur en onze Japanse roots. Ook het materiaal is een groene keuze, omdat het bioplastic is geproduceerd van de rijstvlies. Het praktische Dutch Design maakt de zitjes net zo comfortabel en veilig als de vertrouwde Urban Iki stoeltjes die goed bestand zijn tegen het Nederlandse weer en verkeer.

Monteren in enkele minuten

De fietsstoeltjes van Urban Iki monteren doe je in een handomdraai. Binnen slechts 5 minuutjes plaats je het zitje op je fiets en kan je kleintje mee op reis! Je hebt zelf geen gereedschap nodig dankzij het meegeleverde montage materiaal. De 5-puntsgordel kan je als ouder gemakkelijk vast klikken met slechts één hand. Met de andere hand houd je de fiets in evenwicht. Ga je op pad zonder je kleintje? Het slimme Click & Go-systeem zorgt ervoor dat je het fietsstoeltje thuislaat of weer vastklikt. Dankzij het geïntegreerde veiligheidsslot kan alleen jij dit doen! Benieuwd hoe simpel het installeren van het fietsstoeltje werkt? Bekijk dan onze volledige instructievideo of lees onze montagehulp voor achterzitjes met dragermontage .

Veilig en duurzaamheid staan voorop

Bewust omgaan met onze aarde is belangrijk met de volgende generaties in het achterhoofd. De Urban Iki Bio fietsstoeltjes vormen daarom onze eerste stap om mensen bewuster te maken van duurzaamheid. Dit gaat hand in hand met veiligheid en daarom voldoen ook deze stoeltjes aan de hoge normen van Japan en de uitgebreide Europese EN14344 standaard.

Specificaties Urban Iki Bio achterzitje

Het bio achterzitje  is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar (max. 22 kg). Elke standaard bagagedrager (tussen de 12 en 17,5 cm) die een zwaardere belasting (25 kg) aankan, is geschikt. Controleer hier of jouw fiets geschikt is voor onze fietsstoeltjes met dragermontage. Bij aankoop ontvang je alle benodigde montagematerialen. Wil je het fietsstoeltje wisselen tussen twee fietsen? Dan koop je een extra montagekader. Afwisselen tussen fietsen wordt dan een fluitje van een cent.

Pay it Forward: 1 euro per stoel naar het goede doel

Met de aankoop van Momigara bio fietsstoeltje maak je de groene keuze om zowel de wereld als jouw kleintje zo goed mogelijk te beschermen en te verzorgen. Urban Iki doneert namelijk per Momigara-aankoop 1 euro aan een duurzaam initiatief. Hiermee steun je het groene initiatief waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Pay it Forward!

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet