Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki Bio fietsstoeltje
voor achterop de fietsMosu Green + Bincho Black

(5/5 4 reviews)Bekijk de reviews

Je kleintje kan comfortabel achterover leunen in dit Mosu Green stoeltje voor achterop de fiets. Geniet van de natuur, terwijl jullie dromen van een groenere wereld! Met de Bio fietsstoeltjes zet Urban Iki namelijk de eerste stap naar een duurzaam product. De fietszitjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic en kent daarnaast onze vertrouwde veiligheid en comfort. Ontdek de Bio stoel Mosu Green hier!

  • 9 mnd tot 6 jr (max 110 cm/ max 22 kg)
  • Voor (e)-bikes zonder (geschikte) bagagedrageri
  • Met geïntegreerd slot
  • Inclusief montagesysteem
  • Weersbestendig in alle seizoenen
  • Diameter framebuis 28 - 38 mm
  • Extra veilig: 5-punts gordel
  • Eenvoudig te wisselen naar tweede fiets
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Gemaakt van bio plastic

114,95

Uitverkocht

Wat maakt het Urban Iki achterzitje in Mosu Green uniek

Het typerende groene mos van welvarende Japanse tuinen vormde de inspiratie voor onze nieuwe kleur Mosu Green. Zo blijven we dichtbij de natuur en onze Japanse roots. Ook het materiaal is een groene keuze, omdat het bioplastic is geproduceerd van de rijstvlies. Het praktische Dutch Design maakt de zitjes net zo comfortabel en veilig als de vertrouwde Urban Iki stoeltjes die goed bestand zijn tegen het Nederlandse weer en verkeer.

Monteren in enkele minuten

De fietsstoeltjes van Urban Iki monteren doe je in een handomdraai. Binnen slechts 5 minuutjes plaats je het zitje op je fiets en kan je kleintje mee op reis! Je hebt zelf geen gereedschap nodig dankzij het meegeleverde montage materiaal. De 5-puntsgordel kan je als ouder gemakkelijk vast klikken met slechts één hand. Met de andere hand houd je de fiets in evenwicht. Ga je op pad zonder je kleintje? Het slimme Click & Go-systeem zorgt ervoor dat je het fietsstoeltje thuislaat of weer vastklikt. Dankzij het geïntegreerde veiligheidsslot kan alleen jij dit doen!

Veilig en duurzaamheid staan voorop

Bewust omgaan met onze aarde is belangrijk met de volgende generaties in het achterhoofd. De Urban Iki Bio fietsstoeltjes vormen daarom onze eerste stap om mensen bewuster te maken van duurzaamheid. Dit gaat hand in hand met veiligheid en daarom voldoen ook deze stoeltjes aan de hoge normen van Japan en de uitgebreide Europese EN14344 standaard. Ook het onafhankelijke Duitse TÜV instituut heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd.

Specificaties Urban Iki Bio achterzitje

Het Urban Iki achterzitje monteer je binnen 5 minuten. Jullie mooie reis kan dus snel beginnen! Het montagemateriaal wordt bij het stoeltje meegeleverd. Hulp nodig? Bekijk dan onze volledige instructievideo. Ga vervolgens veilig op pad dankzij de 5-puntsgordel die je met één hand vastklikt, terwijl je met je andere hand de fiets vasthoudt. Op pad zonder je kleintje? Met het slimme Click & Go-systeem klik je het fietsstoeltje in seconden los en vast van het montagekader. Dankzij het geïntegreerde veiligheidsslot kan alleen jij het zitje losklikken.

Veiligheid staat bij Urban Iki voorop

Gegarandeerde veiligheid vinden bij Urban Iki onmisbaar. Onze fietsstoeltjes zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoge normen van Japan en de uitgebreide Europese EN14344 standaard.

Specificaties Urban Iki bio achterzitje

Het Urban Iki Bio achterzitje is voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar (max. 22kg). Ze kunnen worden gemonteerd op fietsen zonder (geschikte) bagagedrager. In deze blog lees je meer over de specificaties waar je fiets aan moet voldoen voor het achterzitje met frame montage. Alle montagematerialen worden standaard meegeleverd bij aankoop. En met een extra montageblok dat verkrijgbaar is als accessoire, kan het fietsstoeltje eenvoudig worden gewisseld tussen twee fietsen. Met dit slimme ontwerp bespaar je dus gemakkelijk geld op een extra stoel!

 

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet