Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki fietsstoeltje
voor sturen met beperkte ruimteHaniwa Brown + Bincho Black

(5/5 45 reviews)Bekijk de reviews

Vanuit de Urban Iki Bio fietsstoel geniet je kleintje van onze mooie wereld. Dankzij het bioplastic kijken jullie samen vooruit naar een duurzamere leefomgeving. Samen moeten we namelijk voor de aarde blijven zorgen. De prachtige aardse kleur Haniwa Brown inspireert om de mooie wereld vanaf de fiets te verkennen. Bekijk het Haniwa Brown fietszitje!

  • 9mnd - 3 jr (max 15 kg/ 93cm)
  • Voor stuurpennen met weinig ruimtei
  • Inclusief montagesysteem
  • Weerbestendig in alle seizoenen
  • Extra veilig: 5-puntsgordel
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Wissel eenvoudig naar tweede fietsi
  • Gemaakt van bio plastic

89,95

Wat maakt het Urban Iki voorzitje in Haniwa Brown uniek

Onze nieuwe kleur Haniwa Brown staat dichtbij onze Japanse roots. 1500 jaar geleden werden in Japans Haniwa poppetjes van klei gemaakt en nog steeds hebben de kleipoppetjes een diepe betekenis in Japan. De natuurlijke klei kleur heeft daarom een directe verbinding met de aarde. Het stoeltje bestaat gedeeltelijk uit bioplastic, dat wordt geproduceerd van de rijstvlies. Het stoeltje heeft verder de vertrouwde kenmerken van ons Dutch Design en is hiermee geschikt voor het Nederlandse weer en verkeer.

Makkelijk zelf te monteren

De Urban Iki MTB/ATB-adapter is precies wat je nodig hebt om je Urban Iki voorstoeltje te bevestigen op ahead stuurpennen met een beperkte hoogte. Met deze adapter kun je het voorstoeltje ook moeiteloos combineren met een windscherm. En als je geen windscherm gebruikt, zorgt een handig afdekkapje voor een nette uitstraling.

Met een dikte van slechts 4 mm, is de MTB/ATB-adapter ontworpen voor sturen met beperkte montageruimte in hoogte. Door het dunne ontwerp te combineren met stevige materialen voldoet het aan de hoogste veiligheidseisen. Er is zelfs een speciale ruimte voor kabels die langs de stuurpen lopen. Het beste van alles is dat je deze adapter eenvoudig zelf kunt monteren. Op de montagehulp pagina vind je hier alles over. 

Onze 5-puntsgordel is makkelijk te openen en te sluiten, en je kunt de voetsteunen van het voorstoeltje zelfs met één hand aanpassen. Dus als je de fiets met je andere hand stabiel wilt houden, is dat geen enkel probleem. Bekijk onze volledige instructievideo hier.

Veiligheid staat bij onze voorzitjes voorop

Je wilt je kindje zo veilig mogelijk vervoeren. De fietsstoeltjes voor voorop worden getest in onze eigen testfaciliteit om aan de hoge Japanse veiligheidsnormen te voldoen. Ook het onafhankelijke Duitse instituut TÜV heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd volgens de veeleisende EN14344 norm. Gegarandeerde veiligheid!

Specificaties Urban Iki Bio voorzitje Haniwa Brown

Het Urban Iki voorzitje is voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (max. 15 kg). Het fietsstoeltje dat gedeeltelijk bestaat uit bioplastic is stevig en goed bestand tegen het Nederlandse weer. Ze kunnen worden gemonteerd op bijna iedere ahead stuurpen met weinig ruimte. In deze blog lees je meer over de specificaties waar je fiets aan moet voldoen voor het monteren van het voorzitje. De montagematerialen worden standaard meegeleverd bij aankoop. Het voorzitje kan ook worden gemonteerd op E-bikes. En met een extra compact adapter of MTB/ ATB adapter die verkrijgbaar zijn als accessoire, kan het fietsstoeltje eenvoudig worden gewisseld tussen twee fietsen. Met dit slimme ontwerp bespaar je dus gemakkelijk geld op een extra stoel!

 

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet