Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki fietsstoeltje
voor voorop de fietsHaniwa Brown + Bincho Black

(5/5 49 reviews)Bekijk de reviews

Vanuit de Urban Iki Bio fietsstoel geniet je kleintje van onze mooie wereld. Dankzij het bioplastic kijken jullie samen vooruit naar een duurzamere leefomgeving. Samen moeten we namelijk voor de aarde blijven zorgen. De prachtige aardse kleur Haniwa Brown inspireert om de mooie wereld vanaf de fiets te verkennen. Bekijk het Haniwa Brown fietszitje!

  • 9 mnd - 3 jr (max 15 kg/ 93 cm)
  • Past op bijna elke (e)-bikei
  • Inclusief montagesysteem
  • Weerbestendig in alle seizoenen
  • Extra veilig: 5-puntsgordel
  • Wissel eenvoudig naar tweede fietsi
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Gemaakt van bio plastic

84,95

Wat maakt het Urban Iki voorzitje in Haniwa Brown uniek

Onze nieuwe kleur Haniwa Brown staat dichtbij onze Japanse roots. 1500 jaar geleden werden in Japans Haniwa poppetjes van klei gemaakt en nog steeds hebben de kleipoppetjes een diepe betekenis in Japan. De natuurlijke klei kleur heeft daarom een directe verbinding met de aarde. Het stoeltje bestaat gedeeltelijk uit bioplastic, dat wordt geproduceerd van de rijstvlies. Het stoeltje heeft verder de vertrouwde kenmerken van ons Dutch Design en is hiermee geschikt voor het Nederlandse weer en verkeer.

Hoe je het Bio voorzitje makkelijk monteert

Het Urban Iki fietsstoeltje voor voorop de fiets, is net als onze andere producten simpel te monteren. Binnen 5 minuten zijn jullie klaar voor vertrek! De bijgeleverde bevestigingsmaterialen en onze instructies maken de montage een makkelijk karweitje . Tijdens jullie ontdekkingsreis staat gemak ook voorop. De veilige 5-puntsgordel is makkelijk door jou te openen en sluiten. Verstel je de voetsteunen? Dat kan met één hand, terwijl je met je andere hand je fiets vasthoudt. Bekijk hier de volledige instructievideo.

Veiligheid bij de voorzitjes staat voorop

De veiligheid van je kleintje staat bij Urban Iki voorop. Daarom zijn onze fietsstoeltjes uitvoerig getest en goedgekeurd volgens hoge Japanse veiligheidsnormen en de veeleisende EN14344 norm. Ook het onafhankelijke Duitse instituut TÜV heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd. Je kunt dus gegarandeerd veilig op pad!

Specificaties Urban Iki Bio voorzitje Haniwa Brown

Het Urban Iki fietsstoeltje voor is geschikt voor de kleintjes van 9 maanden tot 3 jaar (max. 15 kg). Het fietsstoeltje dat gedeeltelijk bestaat uit bioplastic is stevig en goed bestand tegen het Nederlandse weer. Tegelijkertijd kan je kleintje comfortabel zitten dankzij het praktische Dutch Design. Je monteert het stoeltje op iedere soort stuurpen. Zelfs op e-bikes of mountainbikes. Lees vooraf of het fietszitje op jouw fiets past. Wil je het fietszitje wisselen tussen twee fietsen? Kies dan voor een extra compact adapter. Zo wissel je de stoeltjes in enkele seconden.

 

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet