Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki fietsstoeltje
voor voorop de fietsOishi Beige + Bincho Black

(5/5 49 reviews)Bekijk de reviews

Droom je van een groenere wereld? Wij ook! Voor volgende generaties willen we goed voor onze mooie aarde zorgen. Daarom denken we steeds vaker in duurzame oplossingen. Met de Urban Iki voorzitjes bio zetten we onze eerste grote stap om deze plannen te verwezenlijken. De fietsstoeltjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic, terwijl ze het vertrouwde Urban Iki design behouden. Ga je met ons mee op ontdekkingsreis naar een groenere wereld?

  • 9 mnd - 3 jr (max 15 kg/ 93 cm)
  • Past op bijna elke (e)-bikei
  • Inclusief montagesysteem
  • Weerbestendig in alle seizoenen
  • Extra veilig: 5-puntsgordel
  • Wissel eenvoudig naar tweede fietsi
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Gemaakt van bio plastic

84,95

Wat maakt het Urban Iki voorzitje in Oishi Beige uniek

In de natuur beleven we de mooiste fietsavonturen met onze kleintjes. We willen daarom goed voor onze aarde zorgen. Voor de volgende generaties. Onze nieuwe bio fietsstoeltjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic, dat geproduceerd is van de rijstvlies. Dit is onze eerste grote stap naar een duurzamere wereld. Het voorzitje is comfortabel voor je kleintje en ontworpen met het Nederlandse weer en verkeer in het achterhoofd. De prachtige kleur Oishi Beige is gebaseerd op de prachtige natuur van Japan. We werden namelijk geïnspireerd door het betoverende zilveren gras uit de Japanse tuin en de Japanse natuurgebieden. Zo blijven we altijd dichtbij onze Japanse roots!

Het Urban iki bio voorzitje monteren

Staat je kleintje al te trappelen om samen met jou de wereld te ontdekken? Gelukkig is het monteren van het voorzitje zo gepiept. Dankzij het meegeleverde montagemateriaal kun je direct aan de slag. Binnen 5 minuten ben je klaar met de montage. Bekijk vooraf ook gerust onze volledige instructievideo. Klaar voor vertrek? Klik de veilige 5-puntsgordel vast en verstel de voetbandjes met één hand. Met je andere hand houd je de fiets in evenwicht.

Veiligheid staat voorop

De Urban Iki voorstoeltjes zijn uitvoerig getest en goedgekeurd volgens hoge Japanse veiligheidsnormen en de EN14344 norm. Gegarandeerde veiligheid dus! Ook het onafhankelijke Duitse instituut TÜV heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd.

Specificaties Urban Iki bio voorzitje Oishi Beige

Het Urban Iki voorstoeltje is geschikt voor kleintjes tussen 9 maanden en 3 jaar (max. 15 kg). Doordat het stoeltje gedeeltelijk uit bioplastic bestaat, maak je een duurzame keuze. Je plaatst het voorzitje gemakkelijk op je stadsfiets, e-bike of mountainbike en onderweg zit je kleintje er comfortabel bij. Lees onze montagehulp om zeker te weten of het stoeltje op je fiets past. Je kunt het voorzitje ook wisselen tussen twee fietsen met behulp van een extra compact adapter.

 

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet