Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki fietsstoeltje
voor ahead sturen met beperkte ruimteMosu Green + Bincho Black

(5/5 49 reviews)Bekijk de reviews

Droom je net als wij van een groenere wereld? We denken graag vooruit in duurzame oplossingen om onze mooie aarde zo goed mogelijk achter te laten. Voor volgende generaties. De Urban Iki bio voorstoeltjes zijn onze eerste grote stap om deze droom te verwezenlijken. Ook hopen we anderen te inspireren om groenere keuzes te maken. De bio fietsstoeltjes hebben prachtige nieuwe kleuren. Met Mosu Green sta je samen met je kleintje dichter bij de mooie natuur die jullie samen ontdekken!

  • 9mnd - 3 jr (max 15 kg/ 93cm)
  • Voor stuurpennen met weinig ruimtei
  • Inclusief montagesysteem
  • Weerbestendig in alle seizoenen
  • Extra veilig: 5-puntsgordel
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Wissel eenvoudig naar tweede fietsi
  • Gemaakt van bio plastic

89,95

Uitverkocht

Wat maakt het Urban Iki voorzitje in Mosu Green uniek

De Urban Iki bio voorstoeltjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic. Deze groene keuze sluit perfect aan op onze wens voor een groenere wereld. Ook zijn de stoeltjes bestand tegen het Nederlandse weer en verkeer. Je kleintje zit comfortabel en veilig tijdens jullie ontdekkingsreis dankzij het praktische Dutch Design. Met de natuurlijke kleur Mosu Green blijven we dichtbij onze Japanse roots. Voor ons waren de Japanse tuinen met hun groene mos de inspiratie voor deze nieuwe kleur.

Makkelijk zelf te monteren

De Urban Iki MTB/ATB-adapter is precies wat je nodig hebt om je Urban Iki voorstoeltje te bevestigen op ahead stuurpennen met een beperkte hoogte. Met deze adapter kun je het voorstoeltje ook moeiteloos combineren met een windscherm. En als je geen windscherm gebruikt, zorgt een handig afdekkapje voor een nette uitstraling.

Met een dikte van slechts 4 mm, is de MTB/ATB-adapter ontworpen voor sturen met beperkte montageruimte in hoogte. Door het dunne ontwerp te combineren met stevige materialen voldoet het aan de hoogste veiligheidseisen. Er is zelfs een speciale ruimte voor kabels die langs de stuurpen lopen. Het beste van alles is dat je deze adapter eenvoudig zelf kunt monteren. Op de montagehulp pagina vind je hier alles over. 

Onze 5-puntsgordel is makkelijk te openen en te sluiten, en je kunt de voetsteunen van het voorstoeltje zelfs met één hand aanpassen. Dus als je de fiets met je andere hand stabiel wilt houden, is dat geen enkel probleem. Bekijk onze volledige instructievideo hier.

Veiligheid staat bij Urban Iki voorop

Je wilt je kindje zo veilig mogelijk vervoeren. De fietsstoeltjes voor voorop worden getest in onze eigen testfaciliteit om aan de hoge Japanse veiligheidsnormen te voldoen. Ook het onafhankelijke Duitse instituut TÜV heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd volgens de veeleisende EN14344 norm. Gegarandeerde veiligheid!

Specificaties Urban Iki bio voorzitje Mosu Green

Het Urban Iki voorzitje is voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (max. 15 kg). Ze kunnen worden gemonteerd op bijna iedere ahead stuurpen met weinig ruimte. In deze blog lees je meer over de specificaties waar je fiets aan moet voldoen voor het monteren van het voorzitje. De montagematerialen worden standaard meegeleverd bij aankoop. Het voorzitje kan ook worden gemonteerd op E-bikes. En met een extra compact adapter of MTB/ ATB adapter die verkrijgbaar zijn als accessoire, kan het fietsstoeltje eenvoudig worden gewisseld tussen twee fietsen. Met dit slimme ontwerp bespaar je dus gemakkelijk geld op een extra stoel!

 

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet