Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki fietsstoeltje
voor sturen met beperkte ruimteOishi Beige + Bincho Black

(5/5 45 reviews)Bekijk de reviews

Droom je van een groenere wereld? Wij ook! Voor volgende generaties willen we goed voor onze mooie aarde zorgen. Daarom denken we steeds vaker in duurzame oplossingen. Met de Urban Iki voorzitjes bio zetten we onze eerste grote stap om deze plannen te verwezenlijken. De fietsstoeltjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic, terwijl ze het vertrouwde Urban Iki design behouden. Ga je met ons mee op ontdekkingsreis naar een groenere wereld?

  • 9mnd - 3 jr (max 15 kg/ 93cm)
  • Voor stuurpennen met weinig ruimtei
  • Inclusief montagesysteem
  • Weerbestendig in alle seizoenen
  • Extra veilig: 5-puntsgordel
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Wissel eenvoudig naar tweede fietsi
  • Gemaakt van bio plastic

89,95

Wat maakt het Urban Iki voorzitje in Oishi Beige uniek

In de natuur beleven we de mooiste fietsavonturen met onze kleintjes. We willen daarom goed voor onze aarde zorgen. Voor de volgende generaties. Onze nieuwe bio fietsstoeltjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic, dat geproduceerd is van de rijstvlies. Dit is onze eerste grote stap naar een duurzamere wereld. Het voorzitje is comfortabel voor je kleintje en ontworpen met het Nederlandse weer en verkeer in het achterhoofd. De prachtige kleur Oishi Beige is gebaseerd op de prachtige natuur van Japan. We werden namelijk geïnspireerd door het betoverende zilveren gras uit de Japanse tuin en de Japanse natuurgebieden. Zo blijven we altijd dichtbij onze Japanse roots!

Makkelijk zelf te monteren

De Urban Iki MTB/ATB-adapter is precies wat je nodig hebt om je Urban Iki voorstoeltje te bevestigen op ahead stuurpennen met een beperkte hoogte. Met deze adapter kun je het voorstoeltje ook moeiteloos combineren met een windscherm. En als je geen windscherm gebruikt, zorgt een handig afdekkapje voor een nette uitstraling.

Met een dikte van slechts 4 mm, is de MTB/ATB-adapter ontworpen voor sturen met beperkte montageruimte in hoogte. Door het dunne ontwerp te combineren met stevige materialen voldoet het aan de hoogste veiligheidseisen. Er is zelfs een speciale ruimte voor kabels die langs de stuurpen lopen. Het beste van alles is dat je deze adapter eenvoudig zelf kunt monteren. Op de montagehulp pagina vind je hier alles over. 

Onze 5-puntsgordel is makkelijk te openen en te sluiten, en je kunt de voetsteunen van het voorstoeltje zelfs met één hand aanpassen. Dus als je de fiets met je andere hand stabiel wilt houden, is dat geen enkel probleem. Bekijk onze volledige instructievideo hier.

Veiligheid staat voorop

Je wilt je kindje zo veilig mogelijk vervoeren. De fietsstoeltjes voor voorop worden getest in onze eigen testfaciliteit om aan de hoge Japanse veiligheidsnormen te voldoen. Ook het onafhankelijke Duitse instituut TÜV heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd volgens de veeleisende EN14344 norm. Gegarandeerde veiligheid!

Specificaties Urban Iki bio voorzitje Oishi Beige

Het Urban Iki voorzitje is voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (max. 15 kg). Doordat het stoeltje gedeeltelijk uit bioplastic bestaat, maak je een duurzame keuze. Ze kunnen worden gemonteerd op bijna iedere ahead stuurpen met weinig ruimte. In deze blog lees je meer over de specificaties waar je fiets aan moet voldoen voor het monteren van het voorzitje. De montagematerialen worden standaard meegeleverd bij aankoop. Het voorzitje kan ook worden gemonteerd op E-bikes. En met een extra compact adapter of MTB/ ATB adapter die verkrijgbaar zijn als accessoire, kan het fietsstoeltje eenvoudig worden gewisseld tussen twee fietsen. Met dit slimme ontwerp bespaar je dus gemakkelijk geld op een extra stoel!

 

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet