Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki Junior
zonder montagekaderBincho Black + Bincho Black

(4.6/5 72 reviews)Bekijk de reviews

Heb je al een montagekader op je fiets gemonteerd? Dan is deze Urban Iki Junior Bincho Black eenvoudig op hetzelfde kader te bevestigen. Een slimme optie waarmee je geld bespaart!

  • 5 tot 10 jaar (max 35 kg)
  • Vereist: Urban Iki montagekader
  • Past op bijna elke (e)-bikei
  • Met geïntegreerd slot
  • Met inklapbare rugleuning
  • Ergonomische zitting
  • Te gebruiken met de Junior voetbeschermersi
  • Extra veilig: heup gordel

69,95

Wat maakt het Urban Iki Junior fietszitje uniek

De Urban Iki Junior is een opklapbaar fietsstoeltje, speciaal ontworpen voor oudere kinderen van 5 tot 10 jaar. Het is perfect voor kleintjes die klaar zijn om zelfstandig te fietsen, maar af en toe nog achterop willen. De Urban Iki Junior Bincho Black heeft verstelbare voetsteunen, een heupgordel en een gemakkelijk in te klappen rugleuning. Deze Urban Iki Junior Bincho Black wordt geleverd zonder montage kader. Heb je een montagekader nodig? Bekijk dan de Urban Iki Junior Bincho Black met montagekader.

Let op: het Junior fietszitje kan niet gebruikt worden in combinatie met de framebevestiging beugel. Deze kan namelijk tot 22 kilo dragen, terwijl het Junior zitje tot 35 kilo te belasten is.

Montage van de Urban Iki Junior

Natuurlijk wil je het liefst zo snel mogelijk op pad met je nieuwe Junior fietsstoeltje. Heb je al een montagekader op je fiets gemonteerd? Dan is deze Urban Iki Junior Bincho Black snel en eenvoudig te monteren. Of je nu alleen fietst of met je kleine avonturier, met ons Click&Go systeem is het bevestigen en losmaken van het junior fietszitje een fluitje van een cent (zodra het veiligheidsslot is geopend natuurlijk). Onze uitgebreide instructievideo over hoe je de Urban Iki Junior monteert, laat je dat precies zien. Speciaal voor fietsen zonder spaakbescherming hebben we voetbeschermers ontwikkeld voor het Junior fietszitje. Hiermee ga je nog veiliger op pad!

Specificaties Urban Iki Junior fietszitje

Het Urban Iki Junior fietszitje past op elke bagagedrager die zwaardere lasten kan dragen. Met behulp van de checklist bepaal je of het junior fietszitje geschikt is voor jouw fiets.

Heb je nog geen montagekader van Urban Iki op je bagagedrager? Kies voor:

Maak je fietsritje compleet