Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki voetsteunen
voor het Junior fietszitjeJunior voetsteunen

(4.6/5 67 reviews)Bekijk de reviews

Bestel nu de Urban Iki Junior voetsteunen, zodat je gemakkelijk jouw Junior fietszitje op meerdere fietsen kan gebruiken.

  • Buis voetsteunen 16 - 25 mmi
  • Makkelijk inklapbaar
  • Geschikt voor e-bikes

19,95

Wat maakt de Urban Iki voetsteunen uniek

Als je al een Urban Iki Junior fietszitje hebt is het erg handig als je deze ook makkelijk op een andere fiets kan klikken. Daarvoor kan je de Junior voetsteunen goed gebruiken, deze zorgen ervoor dat je in combinatie met het montagekader een extra fiets klaar kan maken voor het gebruik van een Junior fietszitje. Klik hier voor de volledige instructievideo.

Specificaties Urban Iki Junior voetsteunen

De Urban Iki Junior voetsteunen kunnen gemonteerd worden op het frame van een fiets, de diameter van de framebuis kan tussen de 16 en 25 mm zijn. Naast dat het typische Urban Iki waaierpatroon op de voetsteunen staan zorgt deze ook voor antislip, zodat het kind zijn voeten goed en veilig erop kan houden. De voetsteunen zijn makkelijk in te klappen, zodat je ze ook subtiel kan verbergen. In deze blog lees je meer over de specificaties waar je fiets aan moet voldoen voor het Junior fietszitje. De Junior voetsteunen kunnen ook worden gemonteerd op E-bikes.

Heb je het Junior fietszitje nog niet?

Maak je fietsritje compleet