Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki voetbeschermers
voor het Junior fietszitjeJunior voetbeschermers

(5/5 2 reviews)Bekijk de reviews

De ultieme upgrade voor het Junior fietszitje! Onze voetbeschermers bieden extra veiligheid, speciaal voor fietsen zonder spaak- of jasbescherming. Als jouw fiets geen stevige bescherming rondom de voetsteunen heeft, raden wij aan deze handige accessoire te gebruiken. Deze slimme accessoire maakt jouw fietstocht zorgeloos en veilig!

  • Alleen geschikt voor de Junior voetsteunen
  • Voor fietsen zonder spaakbescherming
  • Past altijd: in 2 standen verstelbaar
  • Biedt extra bescherming voor de voeten

14,95

Uitverkocht

Wat maakt de Urban Iki voetbeschermers uniek

De herkenbare ronde vormen van Urban Iki maken deze voetbeschermers een mooie en stevige toevoeging aan jouw fiets. Het is zo ontworpen dat de voetsteunen perfect in het midden van de beschermers passen. Zo bieden ze bescherming aan zowel de tenen aan de voorkant als de hak aan de achterkant van de voet.

De Junior voetsteunen zijn op twee standen verstelbaar voor meer of minder ruimte tussen het wiel en de beschermer. Hierdoor passen ze op bijna elke fiets, en het slimme design houdt rekening met sloten of remmen die bij het wiel in de buurt zitten.

Makkelijk zelf te monteren

Dankzij het slimme ontwerp zijn onze voetbeschermers makkelijk vast te zetten aan de Junior voetsteunen. Schuif ze over elkaar en bevestig ze tijdens de montage van de voetsteunen. Geen gedoe, wel extra veiligheid!

Maak je fietsritje compleet