Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki Bio fietsstoeltje
voor achterop de fietsHaniwa Brown + Bincho Black

(4.9/5 83 reviews)Bekijk de reviews

Wij dromen van een duurzamere wereld voor volgende generaties. Jij ook? Deze Urban Iki bio achterstoeltjes bestaan gedeeltelijk uit bioplastic en vormen hiermee de eerste stap om onze dromen werkelijkheid te maken. We introduceren ook de prachtige kleur Haniwa Brown. Bekijk het bio achterzitje in Haniwa Brown hier!

  • 9 mnd - 6 jr (max 22 kg / 110 cm)
  • Past op bijna elke (e)-bikei
  • Met geïntegreerd slot
  • Inclusief bevestigingssysteem voor de bagagedrager
  • Weersbestendig in alle seizoenen
  • Extra veilig: 5-punts gordel
  • Eenvoudig te wisselen naar tweede fiets
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Gemaakt van bio plastic

99,95

Wat maakt het Urban Iki achterzitje in Haniwa Brown uniek

De mooie kleur Haniwa Brown staat dichtbij onze Japanse roots. Het beige is namelijk afgeleid van historische kleipoppetjes die al 1500 jaar geleden in Japan werden gemaakt. Net als de Japanse voorouderen maken we graag iets dat dichtbij onze mooie aarde staat. De fietsstoeltjes bestaan daarom gedeeltelijk uit bioplastic, gemaakt van de rijstvlies. Bovendien zijn de stoeltjes veilig en comfortabel dankzij het praktische Dutch Design. Ook aan het Nederlandse weer en verkeer hebben we gedacht, want ondanks wind en regen blijft het achterstoeltje goed intact.

Monteren in enkele minuten

Klaar voor een nieuw avontuur? Je kunt snel op pad met je kleintje, want je monteert het Urban Iki achterzitje al in 5 minuten. Dankzij het meegeleverde montagemateriaal hoef je geen gereedschap te verzamelen. Bekijk in onze volledige instructievideo hoe makkelijk het monteren werkt. Gelukt? Ga veilig op pad dankzij de veilige 5-puntsgordel die je met één hand vastklikt, terwijl je met je andere hand de fiets in evenwicht houdt. Het komt vast en zeker weleens voor dat je zonder je kleintje op de fiets stapt. Dankzij het slimme Click & Go-systeem klik je het fietsstoeltje in seconden los en vast. Het geïntegreerde veiligheidsslot zorgt ervoor dat alleen jij dit kan.

Veiligheid staat bij Urban Iki voorop

Met het Urban Iki achterstoeltje koop je gegarandeerde veiligheid. Al onze producten voldoen namelijk aan de hoge normen van Japan en de uitgebreide Europese EN14344 standaard. Ook het onafhankelijke Duitse TÜV instituut heeft Urban Iki fietsstoeltjes getest en goedgekeurd.

Specificaties Urban Iki bio achterzitje

Het bio achterzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar (max. 22 kg). Je plaatst het zitje gemakkelijk op een standaard bagagedrager (tussen de 12 en 17,5 cm) die een belasting aankan tot 25 kg. Controleer voor aankoop of ons fietsstoeltje met dragermontage geschikt is voor je fiets. Voor de montage van het stoeltje ontvang je de benodigde montagematerialen. Wissel het zitje in enkele minuten tussen twee fietsen met een extra montagekader.

 

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet