Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki achterzitje montage
voor fietsen zonder bagagedragerFrame montageblok

(4/5 5 reviews)Bekijk de reviews

Met een extra Urban Iki frame montageblok klik je het Urban Iki achterzitje met montagebeugel eenvoudig op een tweede fiets zonder bagagedrager. Het blok wordt gemonteerd op het frame van de fiets, waardoor een stevige bagagedrager gecreëerd wordt. Zo kan het Urban Iki achterzitje alsnog op de fiets bevestigd worden.

  • Geschikt voor Urban Iki framebeugel
  • Diameter framebuis 28 - 38 mm
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Voor (e)-bikes zonder (geschikte) bagagedrager
  • Gebruik je achterzitje op twee fietsen

19,95

Wat maakt het Urban Iki frame montageblok uniek

Het montageblok is het minst zichtbare deel van het Urban Iki achterstoeltje, maar misschien wel de belangrijkste. Het blok zorgt immers dat je fietsstoeltje stevig vastzit en veilig aansluit op je fiets. Daarom voldoet de frame montageblok aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344 en is hij getest en goedgekeurd door TÜV. Een extra frame montageblok of een montagekader stelt je bovendien in staat je Urban Iki achterzitje op meerdere fietsen te gebruiken. Zo hoef je geen extra stoeltje aan te schaffen en bespaar je geld. Als de montageblok eenmaal op je fiets zit, is het verwisselen van het fietsstoeltje een kwestie van seconden.

Met de meegeleverde inbussleutel monteer je het montageblok eenvoudig op het frame van je fiets. Gebruik de heldere handleiding of bekijk onze instructievideo om te zien hoe de montage van het achterzitje met frame montage in zijn werk gaat.

Andere montagemogelijkheden voor het achterzitje

Maak je fietsritje compleet