Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki achterzitje montage
voor fietsen zonder bagagedragerFrame montagebeugel

(4/5 5 reviews)Bekijk de reviews

De frame montagebeugel is geschikt voor fietsen zonder bagagedrager. De beugel wordt gemonteerd op het frame van de fiets, waardoor een stevige bagagedrager gecreëerd wordt. Zo kan het Urban Iki achterzitje alsnog op de fiets bevestigd worden. Met de meegeleverde inbussleutel monteer je de montagebeugel eenvoudig op het frame van je fiets.

  • Geschikt voor Urban Iki achterzitje (max 22 kg)
  • Diameter framebuis: 28 - 38 mm
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Voor (e)-bikes zonder (geschikte) bagagedrager
  • Makkelijk van de fiets te halen

27,95

Wat maakt de Urban Iki frame montagebeugel uniek

De montagebeugel is het minst zichtbare deel van het Urban Iki achterstoeltje, maar misschien wel de belangrijkste. De beugel zorgt immers dat je fietsstoeltje stevig vastzit en veilig aansluit op je fiets. Daarom voldoet de frame montagebeugel aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344 en is hij getest en goedgekeurd door TÜV. Een extra frame montageblok of een montagekader stelt je bovendien in staat je Urban Iki achterzitje op meerdere fietsen te gebruiken. Zo hoef je geen extra stoeltje aan te schaffen en bespaar je geld. Als de montagebeugel eenmaal op je fiets zit, is het verwisselen van het fietsstoeltje een kwestie van seconden. Gebruik de heldere handleiding of bekijk onze instructievideo om te zien hoe de montage van het achterzitje met frame montage in zijn werk gaat.

Let op: het Junior fietszitje kan niet gebruikt worden in combinatie met de framebevestiging beugel. Deze kan namelijk tot 22 kilo dragen, terwijl het Junior zitje tot 35 kilo te belasten is.

Heb je wel een geschikte bagagedrager op je fiets?

Maak je fietsritje compleet