粋は率直

Urban Iki Verzending & Bezorging

粋は明快

Verzending & Bezorging

Alle Urban Iki producten die je bestelt in onze officiële Urban Iki online brandstore, worden verzonden vanuit Nederland om korte levertijden te garanderen. Bestellingen die je plaatst vóór 15:00 (ma-vr) zullen we dezelfde dag voor je samenstellen, verpakken en verzenden. Deze service bieden wij ook voor de Urban Iki fietsstoeltjes die je zelf ontwerpt.

Frequently asked questions

In welke landen bezorgt Urban Iki?

Urban Iki producten kunnen alleen worden geleverd aan personen met een adres in Nederland of België. Wil je graag een Urban Iki product in een ander land ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@urbaniki.com.

Wat is de levertijd?

Wanneer de bestelling is geplaatst en betaald voor 15:00 uur (ma-vr), wordt het dezelfde dag verzonden. Dit geldt niet voor het weekend en feestdagen. Afhankelijk van de bezorgdienst zal het pakket dan de volgende dag of de dag erna bij je bezorgd worden. Met de Track & Trace code die je ontvangt kun je je bestelling volgen. Zijn producten onverhoopt niet op voorraad, dan ontvang je van ons bericht met daarbij de verwachtte levertijd.

Welke bezorg mogelijkheden zijn er?

Levering aan huis:
Tijdens het afrekenen vul je het juiste adres.

Levering op een alternatief adres: Tijdens het afrekenen klik je op ‘verzend naar een ander adres’. Hier vul je een ander adres in dan het factuuradres.

Wat zijn de bezorgkosten voor bestellingen in de webshop?

Nederland: € 4,95

België: € 4,95

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Nadat wij je bestelling hebben verzonden, ontvang je een bevestiging van verzending. Vanuit de pakketbezorger ontvang je Track & Trace code.

Onbestelbare pakketten?

Als we je pakket niet kunnen afleveren op het aangegeven afleveradres, wordt het automatisch teruggestuurd naar ons.

粋の美 We got awarded