思いやり不快

Urban Iki service op retouren

粋は率直

Retouren

Koop je de Urban Iki producten in onze officiële Urban Iki online brandstore, en wil je ze retour sturen of je bestelling wijzigen? Neem dan contact met ons op. Misschien kunnen wij je helpen bij het aanpassen van je bestelling. Ook als je vragen hebt bij het plaatsen van de bestelling, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op een manier waarop we zelf ook service ontvangen bij het online aankopen van producten.

Frequently asked questions

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt jouw Urban Iki product tot 14 dagen na ontvangst retourneren.

Het product dat je wilt terugsturen, dient ongebruikt en in de staat waarin het is ontvangen geretourneerd te worden. Vanzelfsprekend kun je het product uit de verpakking halen om te zien of het aan je verwachtingen voldoet.

Neem contact op met onze Customer Service om ons te laten weten welk product je wilt retourneren, zodat wij een retournummer aan kunnen maken. Vul het bijgeleverde retourformulier in en leg deze in de doos. Als je het product terugstuurt via PostNL zullen wij de retourkosten van €6,95 terugstorten. Het terugsturen van producten met een andere koerier is geheel op eigen risico.

Stuur het pakket naar:

OGK Europe B.V.
Energiestraat 13
7442 DA Nijverdal
Nederland

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

De duur van het terugstorten is afhankelijk van de geselecteerde betaalmethode. Als er is betaald met creditcard of PayPal, wordt het bedrag teruggestort op dezelfde creditcard / PayPal rekening. Wanneer je via iDEAL betaalt, zal het bedrag worden teruggestort op uw bankrekening. Het bedrag wordt teruggestort binnen 14 dagen nadat je retour is ontvangen.

Krijg ik verzendkosten terug bij een geretourneerde bestelling?

Ja. De verzendkosten worden volledig vergoed wanneer een gehele bestelling wordt geretourneerd.

粋の美 We got awarded