シンプルさ

Alles over bestellen in de Urban Iki online brandstore

粋は明快

Bestellen & Betalen

In onze officiële Urban Iki brand store zijn alle originele Urban Iki producten te bestellen. Daarnaast kun je er ook je eigen fietsstoeltje te creëren. Bestel je voor 15:00 uur, dan stellen we je fietsstoeltje samen en verzenden het dezelfde dag!

Frequently asked questions

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Wanneer je een Urban Iki fietsstoeltje of accessoire wilt kopen, ga je naar onze online shop om een stoeltje te kiezen of zelf te ontwerpen. Klik op ‘in winkelwagen plaatsen’ wanneer je een artikel wilt kopen. Om de bestelling af te ronden, klik je op ‘afrekenen’. Je gaat nu naar het betalingsproces, waarbij je een verzendadres en factuuradres invult en een betalingsmethode kiest. Wanneer alles correct is ingevuld, bevestig je dat je alles hebt gelezen en akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Hierna klik je op ‘bestelling plaatsen’. Na de afronding van het betaalproces wordt de bestelling verwerkt en verzonden.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Als je een bestelling hebt geplaatst en betaald voor 15:00 uur (ma-vr), wordt het dezelfde dag verzonden. Als je de bestelling wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wanneer de bestelling nog niet is verzonden, zullen we proberen de bestelling aan te passen naar je wensen. Wanneer je bestelling al is verstuurd, kun je de gehele bestelling of de producten die je niet wilt, retourneren via de retourprocedure.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Dat hangt af van de verzendstatus. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice en houd je bestelnummer bij de hand. Wanneer je bestelling eenmaal is verwerkt, kan het niet meer worden geannuleerd.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja. We sturen je een bevestigings-e-mail na ontvangst van je bestelling. Als je een account hebt aangemaakt, wordt je bestelling ook zichtbaar op je account pagina.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Nadat wij je bestelling hebben verzonden, krijg je een bevestiging van verzending met een track & trace code.

Kan ik een ander afleveradres kiezen?

Ja, tijdens de check-out kun je kiezen voor ‘verzend naar een ander adres’. Hier vul je een ander adres is dan het factuuradres.

Hoe maak ik een account aan?

Klik op ‘Mijn account’ in de rechterbovenhoek. Kies ‘Account aanmaken’. Vul het formulier in en bevestig met ‘registreren’.

Ik kan niet inloggen.

Als je een probleem tegenkomt tijdens de login, probeer dan eerst de browser opnieuw op te starten. Als dit niet helpt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@urbaniki.com of +31 (0)548 54 94 09.

Kan ik een nieuw wachtwoord aanmaken?

Ja. Klik op ‘Mijn account’ in de rechterbovenhoek. Kies ‘Wijzig mijn account’ en klik op ‘Profiel bewerken’. Vul de lege formulieren in onder het kopje ‘Wachtwoord wijzigen’ en sla je wijzigingen op.

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar

Wij bieden de volgende betaalmethoden: iDEAL, Mastercard, Visacard en Paypal.

Is het veilig om bij Urban Iki online betalen?

Ja, maken we gebruik van SSL-technologie (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen wanneer het over het internet worden verzonden. SSL is de standaard voor betalingen via het internet en wordt ondersteund door Chrome, Firefox, Microsoft Internet Explorer, Safari en andere populaire browsers. We maken gebruik van deze technologie om gevoelige informatie te versleutelen voordat deze via het internet wordt verzonden. SSL-technologie voorkomt dat je gegevens kunnen worden benaderd wanneer je ze verstuurt.

Hoe werkt een betaling met Paypal?

Kies PayPal bij de check-out en er wordt gevraagd om in te loggen op je PayPal-account om de betaling te bevestigen. PayPal is een zeer veilige betaalmethode en al je aankopen worden beschermd door kopersbescherming garantie van PayPal.

粋の美 We got awarded