粋は明快

Alles over Urban Iki producten

粋はシンプルさ

Veelgestelde vragen

Vind handige informatie over Urban Iki fietsstoeltjes en accessoires in onze Veelgestelde vragen (FAQ)

Frequently asked questions

Wat moet ik doen in geval van vragen over mijn Urban Iki product?

Wanneer je vragen hebt, kun je contact opnemen met onze Customer service of je dichtstbijzijnde Urban Iki dealer.

Waar kan ik een Urban Iki fietsstoeltje en bijpassende accessoires kopen?

Wil je een Urban Iki fietsstoeltje of accessoire kopen? Ga dan naar onze online shop waar je een stoeltje kan kiezen of zelf ontwerpen. Of naar je dichtstbijzijnde Urban Iki dealer. Wanneer een specifiek product niet (meer) beschikbaar is, neem dan contact op met onze Customer Service.

Voldoen de Urban Iki fietsstoeltjes aan de veiligheidseisen?

Urban Iki producten zijn ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De fietsstoeltjes zijn getest volgens de hoogst geldende Europese veiligheidsnorm EN 14344 en zijn TUV goedgekeurd.

Wanneer mag mijn kind in een Urban Iki fietsstoeltje?

Vanaf het moment dat je kind zelfstandig rechtop kan zitten, kan het mee op de fiets. Dit is ongeveer vanaf 9 maanden. Voor kinderen jonger dan 3 jaar of minder dan 15 kg is de Urban Iki Front seat beschikbaar. Voor kinderen jonger dan 6 jaar of minder dan 22 kg is de Urban Iki Rear seat het meest geschikt.

Ik wil het Urban Iki fietsstoeltje gebruiken op twee fietsen. Hoe kan ik dit doen?

Je kan een extra bagagedrager montagekader en Front montageblok bestellen in onze online shop of je koopt ze bij de Urban Iki dealer. Het fietsstoeltje is dan gemakkelijk te wisselen tussen twee fietsen.

Past de Urban Iki Rear seat op mijn bagagedrager?

De Urban Iki Rear seat is geschikt voor het vervoer van kinderen met een maximaal gewicht van 22 kg in de leeftijd van 9 maanden tot ongeveer 6 jaar.

Het fietsstoeltje kan worden gemonteerd achterop de fiets met een drager die een breedte heeft tussen 120-175 mm. Gebruik de Urban Iki Rear seat uitsluitend op fietsen die geschikt zijn voor de zwaardere belasting.

Indien, om welke reden dan ook, het fietsstoeltje niet past, kun je altijd een aparte bevestigingsbeugel kopen.

Past een Urban Iki fietsstoeltje op een e-bike?

Ja, de Urban Iki fietsstoeltjes zijn ook geschikt voor e-bikes. Indien, om welke reden dan ook, het fietsstoeltje niet past op de e-bike, kun je altijd een aparte bevestigingsbeugel kopen.

Heb ik een montageset nodig?

Nee, je Urban Iki fietsstoeltje wordt standaard geleverd met het juiste montagemateriaal.

Ik kan het zitje niet monteren. Wat moet ik doen?

Bekijk onze instructievideo’s eens en raadpleeg de handleiding. Als je nog steeds problemen ondervindt met het monteren, neem dan contact met ons op.

Hoe stel ik de code van mijn slot in?

De standaard code is 000. Druk op de knop aan de onderkant en houd deze vast terwijl je een nieuwe persoonlijke code instelt en laat de knop daarna los. De nieuwe code is nu ingesteld en klaar voor gebruik. Je kunt het slot openen door het invoeren van de persoonlijke code en het indrukken van de twee zijkanten. Klik hier voor een instructievideo.

Heb ik garantie op een tweedehands Urban Iki fietsstoeltje?

Nee, wij geven geen garantie op een tweedehands Urban Iki fietsstoeltje. Ook kunnen we niet garant staan voor de kwaliteit en veiligheid van het stoeltje.

Mijn Urban Iki fietsstoeltje is kapot. Wat moet ik doen?

Een fietsstoeltje is een veiligheidsproduct. Neem dus geen enkel risico dat er iets kan gebeuren en neem zo spoedig mogelijk contact op met onze Customer Service of ga naar je dichtstbijzijnde Urban Iki dealer.

Ik ben een onderdeel van mijn Urban Iki fietsstoeltje kwijtgeraakt. Kan ik een nieuw onderdeel kopen?

Ja, je kan een verloren accessoire of onderdeel kopen in onze online shop of via je lokale Urban Iki dealer. Wanneer een specifiek onderdeel of accessoire niet verkrijgbaar is, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ik ben mijn handleiding kwijt. Waar kan ik het downloaden?

De handleiding is te downloaden via onze website. Ook zijn er stap-voor-stap instructievideo’s beschikbaar.

Zijn er instructievideo's beschikbaar?

Ja, er zijn stap-voor-stap instructie video’s beschikbaar voor onze producten. Deze vind je onder ‘handleidingen en video’s.

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

Wij bieden de volgende betaalmethoden: iDEAL, Mastercard, Visacard en Paypal. Klik hier voor meer informatie over het bestellen en betalen.

Uit welke bezorgmogelijkheden kan ik kiezen?

Levering aan huis: Tijdens het afrekenen vul je het juiste adres in op de lege plekken.

Levering aan een alternatief adres: Tijdens het afrekenen klik je op ‘verzend naar een ander adres’. Hier vul je een ander adres in dan het factuuradres.

Voor meer informatie over verzending en levering, klik hier.