Jouw locatie

Je locatie bepaalt de valuta en het land waarnaar je kunt verzenden.

Reviews

Officiële Urban Iki Brandstore
Gratis verzending vanaf € 50,-

Hoe monteer ik het Urban Iki MIK HD achterzitje?

Dankzij de MIK HD bagagedragers wissel je razendsnel tussen accessoires op je fiets. Binnen minuten maken de fietstassen plaats voor een kinderzitje, of ga je er spontaan op uit zonder accessoires. Het gemak van dit systeem kun je nu zelf ervaren met het Urban Iki MIK HD achterzitje, omdat dit stoeltje een geïntegreerde MIK HD adapterplaat heeft. Lees in deze montagehandleiding hoe je het MIK HD achterzitje monteert of bekijk de video.

Waarom het MIK HD systeem ideaal is

Met het Urban Iki MIK HD achterzitje bepaal je op ieder moment wat je gaat doen. Spontaan op pad met je kleintje? Geen probleem, met het MIK HD stoeltje wissel je binnen minuten verschillende accessoires.

 

Monteer het MIK HD achterzitje in 4 stappen

Stap 1: Zet het Urban Iki achterzitje in elkaar

Pak het linker en rechter beendeel van het achterzitje en klik deze in elkaar door de twee onderdelen in V-vorm tegen elkaar aan te drukken. Laat de gordelband die aan de stoel bevestigd is naar beneden hangen. Schuif de stoel nu in horizontale richting vanaf de achterkant van het beendeel naar voren, totdat je een duidelijke ‘klik’ hoort. 

beendelen in elkaar klikken achterzitje

Stap 2: Plaats het achterstoeltje op de MIK HD bagagedrager

Zet de geïntegreerde MIK HD plaat aan de onderkant van het kinderzitje nu op de MIK HD bagagedrager. Zorg hierbij dat de bevestigingsband op het stoeltje rust. Om het stoeltje vervolgens vast te klikken, druk je de zwarte knop aan de achterkant van het stoeltje naar beneden. Terwijl je de zwarte knop vasthoudt naar beneden, druk je de grijze MIK HD knop naar voren, richting de stoel. Het fietsstoeltje klikt nu vast in het systeem. Check of de stoel stevig bevestigd is door het stoeltje kort heen en weer te bewegen.

Stap 3: Maak de bevestigingsband vast

Leg de bevestigingsband vervolgens om het fietsframe heen en maak deze vast. Zorg ervoor dat beide gespen zich aan weerskanten van de framebuis bevinden.

Stap 4: Stel het kinderzitje in op de juiste maten

Nu het stoeltje goed vastzit, stel je de voetensteuntjes in op de juiste hoogte door de hendels aan de achterkant van de beendelen  omhoog te zetten.

De schouderbandjes zijn op twee hoogtes in te stellen en zet je losser- of vaster met behulp van de gespen.

Easyfix montage afstellen

Hoe demonteer ik het Urban Iki MIK HD achterzitje?

Maak de bevestigingsband los en zorg dat deze op het zitje ligt. Druk vervolgens aan de achterkant van het fietsstoeltje de MIK HD knop in en druk verder door richting de stoel. De stoel komt nu los van de MIK HD bagagedrager.

Bekijk onze montagevideo voor het vastklikken van een MIK HD achterzitje

De mooiste fietsavonturen

Jullie spontane fietsritjes kunnen beginnen! Wil je naast accessoires ook wisselen tussen de kleurtjes van je fietszitje? Wissel af tussen de mooie kleurtjes met de Urban Iki stylingset! En omdat wij vinden dat fietsen leuk én veilig moet zijn kun je ook kiezen voor een Urban Iki fietshelm. Goede reis!