Jouw locatie

Je locatie bepaalt de valuta en het land waarnaar je kunt verzenden.

Reviews

Officiële Urban Iki Brandstore
Gratis verzending vanaf € 50,-

Hoe monteer ik het Urban Iki MIK HD achterzitje?

Dankzij de MIK HD bagagedragers wissel je razendsnel tussen accessoires op je fiets. Binnen minuten maken de fietstassen plaats voor een kinderzitje, of ga je er spontaan op uit zonder accessoires. Het gemak van dit systeem kun je nu zelf ervaren met het Urban Iki MIK HD achterzitje, omdat dit stoeltje een geïntegreerde MIK HD adapterplaat heeft. Lees in deze montagehandleiding hoe je het MIK HD achterzitje monteert of bekijk de video.

 

Dit heb je nodig voor de montage van het MIK HD achterzitje:

  • Urban Iki MIK HD achterzitje
  • 2x beendelen (links en rechts)
  • Fiets met MIK HD bagagedrager
  • Gebruikershandleiding

Waarom het MIK HD systeem ideaal is

Met het Urban Iki MIK HD achterzitje bepaal je op ieder moment wat je gaat doen. Spontaan op pad met je kleintje? Geen probleem, met het MIK HD stoeltje wissel je binnen minuten verschillende accessoires. Dankzij een geïntegreerd slot is het kinderzitje beschermd tegen diefstal.

 

Monteer het MIK HD achterzitje in 4 stappen

Stap 1: Zet het Urban Iki achterzitje in elkaar

Pak het linker en rechter beendeel van het achterzitje en klik deze in elkaar door de twee onderdelen in V-vorm tegen elkaar aan te drukken. Beweeg de onderdelen naar beneden in een U-vorm, totdat je een duidelijke ‘klik’ hoort. Schuif de stoel nu in horizontale richting vanaf de achterkant van het beendeel naar voren, totdat je weer een duidelijke ‘klik’ hoort. 

Stap 2: Plaats het achterstoeltje op de MIK HD bagagedrager

Zet de geïntegreerde MIK HD plaat aan de onderkant van het kinderzitje nu op de MIK HD bagagedrager. Zorg hierbij dat het veiligheidsslot op het stoeltje rust. Om het stoeltje vervolgens vast te klikken, druk je de MIK HD knop aan de achterkant van het stoeltje in. Druk door richting de stoel. Het fietsstoeltje klikt nu vast in het systeem. Check of de stoel stevig bevestigd is door het stoeltje kort heen en weer te bewegen.

Stap 3: Bevestig het veiligheidsslot

Stel een cijfercombinatie in op het veiligheidsslot en maak het slot los. Leg het slot vervolgens om het fietsframe heen en klik het dicht.

Stap 4: Stel het kinderzitje in op de juiste maten

Nu het stoeltje goed vastzit, stel je de voetensteuntjes in op de juiste hoogte door aan de achterkant van de beendelen de montageknoppen omhoog te bewegen. Beweeg de onderdelen nu omhoog of omlaag en druk bij de juiste hoogte de montageknoppen terug naar beneden.

 

De voetenbandjes kun je vervolgens strakker of losser maken met behulp van de ronde oogjes in de bandjes. De schouderbandjes verstel je met behulp van de gespen. Tot slot maak je de 5-punts gordel los door de sluiting ingedrukt te houden, terwijl je de riempjes apart van elkaar los klikt.Hoe demonteer ik het Urban Iki MIK HD achterzitje?

Maak het veiligheidsslot los. Druk vervolgens aan de achterkant van het fietsstoeltje de MIK HD knop in en druk verder door richting de stoel. De stoel komt nu los van de MIK HD bagagedrager.

Bekijk onze montage-video voor het vastklikken van een MIK HD achterzitje

 

De mooiste fietsavonturen

Jullie spontane fietsritjes kunnen beginnen! Wil je naast accessoires ook wisselen tussen de kleurtjes van je fietszitje? Wissel af tussen de mooie kleurtjes met de Urban Iki stylingset! En omdat wij vinden dat fietsen leuk én veilig moet zijn kun je ook kiezen voor een Urban Iki fietshelm. Goede reis!