Jouw locatie

Je locatie bepaalt de valuta en het land waarnaar je kunt verzenden.

Reviews

Officiële Urban Iki Brandstore
Gratis verzending vanaf € 50,-

Hoe monteer ik het Urban Iki Windscherm op mijn fiets?

Ga in stijl op pad met je kindje en geniet van een heerlijk fietsritje met het Urban Iki windscherm. Dit windscherm is gemakkelijk vast te klikken op het bevestigingssysteem van je Urban Iki voorzitje. Lees hieronder hoe je eenvoudig het Urban Iki Windscherm monteert én demonteert. Als je het fijn vindt om de stappen via een video te volgen, bekijk dan onze windscherm montagevideo onderaan de pagina.

 

Dit heb je nodig voor de montage van het windscherm

 

Monteer het Urban Iki Windscherm op het voorzitje in 2 simpele stappen

Volg onderstaande stappen en bevestig jouw Urban Iki windscherm eenvoudig op het Urban Iki voorzitje op je fiets.

Stap 1: Maak het windscherm vast aan het fietsstoeltje

Schuif de arm van het windscherm in het kliksysteem van het voorzitje, aan de voorkant van de compact adapter. Duw vervolgens het clipje van de arm naar beneden tot je een ‘klik’ hoort. Nu zit het windscherm stevig vast aan het fietsstoeltje!

Stap 2: Verstel het windscherm in de gewenste positie

Gebruik de inbussleutel om het windscherm op de twee scharnierpunten af te stellen op de beste positie voor jouw kindje en fiets.

Zo demonteer je het Urban Iki Windscherm

Om het Urban Iki windscherm van het fietsstoeltje af te halen, duw je het clipje van de windscherm arm omhoog en schuif je de hele arm naar boven (en dus uit het fietsstoeltje). Een kind kan de was doen!

 

Bekijk onze montage-video voor het monteren van een windscherm aan je voorzitje

 

 

Op fietsavontuur in stijl

Stijl en comfort gaan bij Urban Iki hand in hand. Match je fietsstoeltje daarom met een windscherm in één van onze drie unieke kleuren: Chigusa Green, Asahi Gold of Suiboku Grey. Geef je kindje extra houvast met een los te bestellen stuurtje en maak de look af met een veiligheidshelmpje. Veel fietsplezier!

 

De voordelen van een Urban Iki Windscherm

Het windscherm beschermt jouw kindje tegen harde wind, insecten, vliegjes, stof en zon. Bovendien bevat het windscherm een UV-filter, wat schitteringen en glinsteringen door de zon vermindert. Het Urban Iki windscherm is stevig en schokvast en garandeert het jou en je kindje een comfortabele  fietservaring, ook tijdens koudere dagen!