Jouw locatie

Je locatie bepaalt de valuta en het land waarnaar je kunt verzenden.

Reviews

Officiële Urban Iki Brandstore
Gratis verzending vanaf € 50,-

Hoe monteer je het Urban Iki stuurtje op het fietsstoeltje voor?

Met het stoere Urban Iki stuur kan jullie avontuur echt beginnen! Klik het stuurtje heel eenvoudig aan het Urban Iki voorzitje. Lees hieronder hoe je dit eenvoudige kliksysteem werkt. Bekijk je liever de video? Bekijk dan de instructievideo van het Urban Iki stuur onderaan de pagina.

Dit heb je nodig voor de montage van het stuurtje

 

Monteer het Urban Iki stuurtje in 2 simpele stappen

Volg de volgende stappen om het stuurtje aan het Urban Iki voorzitje vast te klikken.

Stap 1 Verwijder een element uit het voorstoeltje

Schuif uit de voorkant van de voorstoel het bovenste element naar buiten door hier een dunnen schroevendraaier onder te steken en deze naar je toe te trekken. Bewaar dit onderdeel goed, mocht je het stuurtje willen demonteren.

element verwijderen voorstoel stuurtje

Stap 2 Schuif het stuurtje op het fietszitje

Schuif vervolgens het stuurtje op de plek waar je het element net hebt verwijderd, door deze erop te duwen tot je een ‘klik’ hoort. Het stuurtje is nu klaar voor gebruik!

Stuurtje erin klikken

Zo demonteer je het Urban Iki stuurtje

Klik het veiligheidsriempje los, zodat je het zitoppervlak van het stoeltje kan optillen. Je ziet nu twee inbusschroeven. Draai deze een klein stukje los met de bijgeleverde inbussleutel. Draai de inbussen los totdat je het stuurtje soepel naar beneden kan duwen. Trek het stuurtje vervolgens horizontaal naar je toe.

Draai de inbussen weer goed vast met de inbussleutel en klik het originele onderdeel van de compact adapter terug in het voorzitje. Tot slot leg je het zitoppervlak van het fietsstoeltje op de oude plek en klik je het veiligheidsriempje weer vast.

 

Montage video Urban Iki stuurtje

 

Hoe het Urban Iki stuurtje jullie ritjes nog leuker maakt

Jouw kleintje vindt het heerlijk om het Urban Iki stuur vast te houden terwijl jullie bochten maken en heuveltjes trotseren. Fietsritjes worden zo nóg leuker. Houd je vast en verzamel samen de mooiste herinneringen.

Jullie mooiste fietstochten

Ga veilig en comfortabel op pad met Urban Iki. Voorkom koude handjes aan het stuur en combineer het stuur met het Urban Iki windscherm. Het windscherm combineer je goed met het Urban Iki voorzitje in een van de hippe kleuren: Chigusa Green, Asahi Gold of Suiboku Grey. Zoek je nog een bijpassende kinderfietshelm? Kies dan een Urban Iki veiligheidshelmpje. Op naar nieuwe avonturen!