Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huisMontagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie

Urban Iki Easyfix
voor achterop de fietsKoge Brown + Kurumi Brown

Ontdek samen met je kleintje de wereld: fietsen wordt nog leuker met een Urban Iki Easyfix achterstoeltje in de kleur Koge Brown. Dit stoeltje monteer je eenvoudig zonder gereedschap op je bagagedrager, zodat je direct klaar bent voor het avontuur. En als je gaat fietsen zonder je kindje, haal je het net zo makkelijk weer van de bagagedrager af. Met het geïntegreerde metalen slot kun je het stoeltje veilig vergrendelen met je eigen sleutel, waardoor je diefstal buiten de deur houdt wanneer je fiets geparkeerd staat.

  • 9 mnd tot 6 jr (max 110 cm/ max 22kilo)
  • Past op bijna elke (e)-bike
  • Inclusief geïntegreerd bevestigingssysteem
  • Weersbestendig in alle seizoenen
  • Makkelijk te wisselen met bijv. fietstas
  • Extra veilig: 5-punts gordel
  • Eenvoudig te wisselen naar tweede fiets
  • TÜV getest en goedgekeurd
  • Handig: geen gereedschap nodig
  • Inclusief geïntegreerd beveiligingsslot

84,95

Wat maakt het Urban Iki achterzitje in Koge Brown uniek

Voor de stoere kleur Koge Brown hebben we inspiratie opgedaan in Japan. Ook het waaierpatroon achterop het achterzitje is geïnspireerd op de Japanse cultuur en tradities. En de strakke lijnen en praktische vondsten zijn juist typisch Dutch Design, waardoor de stoeltjes ideaal zijn voor het Nederlandse weer en verkeer. Zo hoef je je geen zorgen te maken over harde materialen, en blijft je achterstoeltje niet nat op regenachtige dagen.

Het Easyfix montagesysteem

Het Easyfix systeem is de makkelijkste manier om een fietsstoeltje achterop je fiets te monteren. Er is geen gereedschap voor nodig en zelfs als je twee linkerhanden hebt, is het een fluitje van een cent. Sterker nog: je kunt het stoeltje monteren met maar één hand! Als je het stoeltje van je bagagedrager haalt, kun je je bagagedrager weer gebruiken voor andere handige accessoires, zoals fietstassen, omdat er geen montagekader achterblijft.

Veiligheid staat ook bij dit Easyfix zitje voorop

Veiligheid boven alles! Het Easyfix achterzitje van Urban Iki biedt gebruiksgemak zonder in te leveren op veiligheid. Met een stevige draaiknop voor een solide bevestiging kun je het stoeltje moeiteloos aan je bagagedrager bevestigen en verwijderen. De 5-punts-veiligheidsgordel die over zowel de armen als de benen gaat, open je gemakkelijk met één hand, zodat je je andere hand vrij hebt om je fiets stabiel te houden. Dit achterzitje voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder de Europese EN14344 norm en de strenge Japanse veiligheidseisen. Bovendien zijn de stoeltjes getest en goedgekeurd door het onafhankelijke Duitse TÜV instituut. Veiligheid staat voorop bij Urban Iki!

Specificaties Urban Iki achterstoeltje in Koge Brown

Dit Urban Iki fietsstoeltje voor achterop is voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar oud (max. 22 kg / 110 cm). Het kan worden gemonteerd op elke standaard bagagedrager die de zwaardere belasting aankan. Door de rubberen klemmen die om de bagagedrager heen gaan, maak je geen krassen op het frame van de fiets. Deze verstelbare klemmen zorgen er daarnaast voor dat het achterzitje op verschillende maten bagagedragers past. Hij past zelfs op smallere bagagedragers vanaf 110 mm breed. Het Easyfix systeem is ook geschikt voor e-bikes. De hoogte van de schouderbandjes en voetenbakjes zijn verstelbaar zodat het altijd passend is voor jouw kindje. 

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet