Voor 15.00 uur besteld (ma-vr), morgen in huis.Montagemateriaal standaard meegeleverdGratis retour en twee jaar garantie.

Urban Iki fietsstoeltje voor achterop de fietsInaho Beige +
Bincho Black

(10/10 1 reviews)Bekijk de reviews

Ga samen op avontuur met een Urban Iki fietsstoeltje voor achter op je fiets. Terwijl je kindje heerlijk achterover leunt in het achterzitje, ontdekken jullie samen de wereld. Als de wind door jullie haren blaast, is elke kilometer een groots avontuur. Zet het stijlvolle achterzitje op je fiets en zie wat er allemaal op jullie pad komt!

89,95

Wat maakt het Urban Iki achterzitje in Inaho Beige uniek

Inaho is de Japanse benaming voor rijst voordat het geoogst wordt. Onze nieuwe kleur Inaho Beige staat daarom voor de start van een nieuwe fase, het begin van de volgende stap, de weg naar groot/groter groeien. Ook het waaierpatroon achterop het achterzitje is geïnspireerd op de Japanse cultuur en tradities. De strakke lijnen en praktische vondsten zijn juist typisch Dutch Design, waardoor de stoeltjes perfect zijn voor het Nederlandse weer en verkeer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over harde materialen, en je achterstoeltje blijft niet nat als het heeft geregend.

Toch liever een ander kleurtje?

Maak je fietsritje compleet